Pictures

lørdag 19. mars 2011

Yes, venting of frustration!

Okay, I have a list of things which makes me rather frustrated. The list might be better in Norwegian. If there are any foreign people who wants to understand it, give me a heads up.

1. Punkt en på lista er noe som egentlig ikke er noe å frustrere meg over, men jeg gjør det allikevel. Folk som trykker på "stopp-knappen" på bussen like før siste holdeplass skjønner jeg lite av. Tror de at de er dømt til evig liv på rute fem om de ikke trykker?
2. Folk på bussen som skal betale kontant og sperrer veien for dem som har slikt et fancy kort. Come on, effektivitet!
3. Effektivitet, ja. Vær da litt proaktiv og røys deg før døra har rukket å åpne seg, så fremt du har helse til det.
4. For all del, om du ser at det er fullt på gulvet, trekk lenger bak i bussen! Det skal ikke være nødvendig av sjåføren å be om det når det står 20 mennesker og venter ute i regnet.
5. Dette kan være et hovedpunkt, nemlig plasser som ikke egner seg for å ha en konversasjon:
a) i ei døråpning. Ja, det skjer og det er teit!
b) i smale trapper. Man går på høyre side. Står det noen og prater i trappa ødelegges rytmen. Gå opp eller ned slik at alle blir fornøyde
6) Igjen, proaktiv er stikkordet. Hvorfor vente med å lete frem bankkortet til personen i kassa har sagt hva det koster? Dette gjelder for øvrig og med busskort.
7) Hold kjeft under forelesning! Føler det er greit og presist. Om du har lyst til å være stille på lesesaler, så skal du få lov til det. Her blir undertegnede også frustrert av folk som ypper seg med pc-bruk på saler som kun er til lesing, spising av diverse ting, høy musikk, folk som holder har pause i evigheter
8) Bibliotekarer som prater høyt inne på et bibliotek, et paradoks?


Og slik går dagene. Om jeg husker mer blir det lagt til på listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar